perjantai 9. syyskuuta 2011

Uusi jäsen+vinkkejä uusille

 Moi taas<3 Puzz, oliko muokannu mun viestii..? Ai, ai:DD Mutmut, asiaan! Saadaan nyt neljäskin lakkailia! Hän käyttää nimeä Trivial, ja joo Trivsu saa ite kertoo enemmän ittestään;;))D Toivottavasti Trivi pääsee viel tänään kirjottelee, saliksien kans oli ollu jotain häikkäsiä.. 

 Kivoi vinkkei Puzz;)) Kandee koittaa!  Ja muuten ei ole kauhea vaiva tosin tehä Dottig Toolia itse mutta semmoisen valmiin saa ihan kahdella eurollakin;) Ja olis tietty kivaa et myös kokemattomat pääsis blogiin jotenkin mukaan joten tässä pieniä apulaislauseita (en ole ite kirjoittanut, kopsattu):

Kynsitarrat
• Ovat kynsiin laitettavia tarroja. Näillä saa helposti mahtavat kynnet! Hinta on 1e-7e. Saa mm. Seppälä, Citymarket, Prisma ja nettikaupat.
http://www.jtcosmetics.fi/images//kuvat/1204kynsitarra.jpg



Nail Art- lakat ja kynät
• Näillä saat todella ohuita viivoja. Nail Art Penillä on sekä suti & piste pää, jolla saat pikkuisia pisteitä, tai voit jopa kirjoittaa kynsiisi! Saa nettikaupoista, sekä seppälästää Golden Rose merkkiä!



Fimot
•Nämä ovat fimomassasta tehtyjä kynsikoristeita. Suosituimpia on hedelmät ja kukat. Näitä on kaikenlaisia. Nämä ovat ohuita. Näitä voi ostaa joku valmiina leikkattuina tai pötköissä, jos ostat pötkössä, sinuun pitää itse leikata niitä ohuiksi fimo leikkurilla.
http://www.sannataranailart.fi/WebRoot/vilkas02/Shops/MediaGallery/fimot.JPG
Hinta on 1e - 7e. Saa nettikaupoista.

Strassit
• Ovat timantin näköisä koristeluvälineitä. Näillä saat myös helposti kivaa extraa kynsiisi. Hinta on 1e-10e. Saa mm. nettikaupoista sekä Seppälästä ja Kickistä. Strasseja on erimuotoisia, kokoisia ja värisiä.
http://www.zsqts.com.cn/product-photo/edc8d2df077b9bea2631a3080da40971/Nail-Art-Rhinestones.jpg

Glitter Dust
• Glitter Dus on hienon hienoa glitter jauhoa. Maksaa n. 1 euron. Saa mm. nettikaupoista ja askarteluliikkeistä.
http://www.sweetopia.net/wp-content/uploads/2009/12/disco-dust-colors.jpg



Ei välttämättä tulla koskaan käyttämään näitä termei mutta onhan noista jotain apuu muuallekkin:) Ite en tietäny Nail Art:tien hintaa, tietääks joku?? Semmosen aijon hankkii kyl varmaan, sais koristelutkin tehtyy helpommi;;)) 

-Fortuna

Ps. Oth, miss oot??:O



 

1 kommentti:

  1. Lisään tohon Fortunan tekstiin ny, että lukijoita tarvitaan! Ja piilolukijat myös oikeesti mukaan ;)

    Puzz

    VastaaPoista